Zoek en Boek

Land:
Plaats:
Prijs:
Duur:
Soort:
Met:
wis

Zoeken... en boeken!

Er zijn 192 resultaten gevonden. Pas de zoekcriteria aan om gerichter te zoeken.

Hieronder staan resultaten 1 tot 10.

Volgende pagina
FotoPlaats
Europa Europa
Kerstmarkten 2 dagen Dortmund en Münster
Bezoek twee van de top kerstmarkten van Duitsland! In Dortmund vindt u het traditionele kerstdorp en de grootste kerstboom ter wereld. In Münster zijn maar liefst vijf kerstmarkten, waar u zeker van... Boeken kan vanaf 2|transportType dagen.
€ 59
Europa Europa
Kerstmarkten 2 dagen Essen en Düsseldorf
Tijdens deze reis brengen we een bezoek aan 2 topkerstmarkten in Duitsland! Op de internationale kerstmarkt in Essen treft u verschillende geschenken uit de hele wereld, zoals sculpturen uit Afrika,... Boeken kan vanaf 2|transportType dagen.
€ 59
Europa Europa
Kerstmarkten 2 dagen Essen en Oberhausen
Op de internationale kerstmarkt in Essen treft u verschillende geschenken uit de hele wereld, zoals sculpturen uit Afrika, kunsthandwerk uit Rusland en kerstgeschenken uit Amerika. In Oberhausen... Boeken kan vanaf 2|transportType dagen.
€ 59
Europa Europa
Kerstmarkten 2 dagen Oberhausen en Düsseldorf
In Oberhausen brengt u een bezoek aan de kerstmarkt bij het winkelcentrum CentrO. Voor verschillende soorten kunst, ambachtelijk gemaakte kerstgeschenken en heerlijke lekkernijen bent u hier op de... Boeken kan vanaf 2|transportType dagen.
€ 59
Europa Europa
Kerstmarkten 2 dagen Oberhausen en Dortmund
In Oberhausen staat het grootste overdekte winkel- en vrijetijdscentrum van Europa. Er zijn bioscopen, cafés, restaurants, theaters, winkels en er is zelfs een pretpark. Ieder jaar wordt hier de... Boeken kan vanaf 2|transportType dagen.
€ 65
Europa Europa
Kerstmarkten 2 dagen Keulen en Bonn
In Keulen kunt u maar liefst drie verschillende kerstmarkten bezoeken: bij de Dom, de “Alter Markt” en zelfs een kerstmarkt op een rijnschip. In Bonn bezoekt u de kerstmarkt met zijn feestelijk... Boeken kan vanaf 2|transportType dagen.
€ 69
Europa Europa
Stedentrip 4 en 5 dagen Praag
Maak zeer voordelig kennis met de 'Gouden Stad' Praag. Praag is één groot openluchtmuseum met schitterende paleizen, kloosters, kerken en monumenten. Bekijk de wisseling van de wacht, het... Boeken kan vanaf 4|transportType dagen.
€ 89
Europa Europa
4 dagen Praag - Super Summer Sale
Maak deze zomer zeer voordelig kennis met de 'Gouden Stad' Praag. Praag is een majestueuze stad vol schitterende oude paleizen, kerken en monumenten. Bekijk de beneden- en bovenstad samen met onze... Boeken kan vanaf 4|transportType dagen.
€ 99
Europa Europa
Najaarsaanbieding 5 dagen Bohemen en Praag
Deze busreis combineert de prachtige natuur en cultuur van Tsjechië. U maakt een rondrit door het Boheems Paradijs. Dit gebied is één van de mooiste natuurgebieden van Tsjechië. Sinds oktober... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 99
Europa Europa
Stedentrip 3, 4 en 5 dagen Parijs
Parijs staat bekend als één van de meest romantische steden ter wereld. Ga mee met een van onze stedentrips en maak een wandeling langs de Seine, geniet van het schitterende uitzicht over de stad... Boeken kan vanaf 4|transportType dagen.
€ 99

Volgende pagina
© 2008-2018 Heeft u de koffers al gepakt ? - Powered by Milor Hosting - Disclaimer